För oss är det viktigt att valparna i sin egen takt får upptäcka världen. Succesivt öppnas huset upp och nu har valparna tillgång till stora delar av huset (kök, badrum, hall och deras eget rum).
De får inte vara där hela tiden men får ut och springa några gånger om dagen. De tycker dom är jättekul!
Så fort de får komma ut i hela huset så är inte valprummet lika roligt längre, gräset är alltid grönare på andra sidan, så då är de inte lika nöjda med sitt rum längre. Därför väntar vi så länge som möjligt med att de får ta sig an nästan hela huset, så vi inte behöver ha upprörda valpar alltför länge.
De äldre damerna i huset (Maya, Nemi och Doris) är inte så intresserade av valparna. De har varit med om måååånga valpar så de håller sig i bakgrunden (Maya har ju faktiskt upplevt alla våra valpar). Däremot får de träffa både mamma Saga och moster Alma:

Alma säger ifrån om valparna är för mycket på henne!
Alma lär valparna att dricka vatten ur bidén!
Hela havet stormar kan man leka i lektälet

Här kommer en film från dagens lek i huset:

//Sofia