Valparna är idag inne i en fas där de inte är riktigt nöjda. De börjar få ännu mer tänder vilket gör att de är lite gnälligare och bitigare än vanligt.
Den här kullen är väldigt lugn och inte alls så bitig som vissa andra kullar är och därför är det så tydligt att det är något som inte stämmer.
Faktiskt precis likadant är det med Ludwig nu (nej den här bloggen ska inte handla om min son men man märker likheterna i deras utvecklingsfaser). Ludwig har börjat få tänder och är också han gnällig och vet inte riktigt vad han vill, ingenting duger. Precis likadant är det för valparna.
Det är inte lätt att vara liten och inte veta vad som händer i kroppen, då visar man det på olika sätt.
Nu sover valpar och Ludwig sött och därför passar jag på att uppdatera bloggen!
Valparna var precis ute i valphagen och vilket röj det blev. Full fart framåt! Ibland kan det vara lite lättare att komma till ro om man bara får springa av sig lite energi. Det är inte alltid lätt att få jättebra foton när valparna är i full fart men här kommer lite bilder från dagens utevistelse:

//Sofia