Idag är det ingen vanlig dag för idag är det A-kullens 13-årsdag!!!!
Stooort grattis till alla födelsedagsbarn!!
Vi vet med säkerhet att 5 av 7 ur A-kullen lever och firar sina födelsedagar idag. Maya, Milton, Akilles, Figo och Ditte är alla i livet, vi fick en hälsning från Dittes familj idag som vi inte hört från på flera år så det var verkligen så kul att få höra att hon mår bra!

Mycket har hänt på 13 år. Vi har alla blivit äldre men något som inte har ändrat sig är att vi fortfarande är lika engagerade i valparna. Vi lägger fortfarande ner otroligt mycket tid men vi har fått en helt annan rutin på hur vi ska göra med allt.

Här kommer bilder på 13-årinarna:

Maya
Milton
Akilles
Figo
Ditte

Älskade, älskade ni! Starten på vår resa som uppfödare var med er. Även om alla våra avkommor är speciella så är det något speciellt med den allra första kullen man föder upp. Den får en liten extra speciell plats i ens uppfödarhjärta!
//Sofia