Idag fyller valpisarna hela 2 veckor, tiden går verkligen fort!
Alla valparna har nu öppnat sina ögon och de ser bättre för varje dag som går. På en gång när de öppnar ögonen så börjar de kommunicera med oss, varandra och med Saga. De viftar på svansarna, pussas och biter.
Idag blev de avmaskade för första gången. Vissa kullar fräser och spottar efter att de fått avmaskning men de här valparna var inte särskilt berörda.

Här kommer veckans bilder och vikter (något som är kanske viktigt att nämna är att vikterna som de har nu inte alls speglar hur stora/små de kommer bli i slutänden. Den minsta valpen kan bli den största som vuxen och vice versa. Nu är ingen av de här valparna särskilt små men bara för att de faktiskt är ganska stora jämfört med vissa andra kullar så betyder inte det att de blir jättestora som vuxna):

Herr Ljusblå – 1060 gram
Fröken Gul – 1105 gram
Fröken Lila – 1155 gram
Herr Grön – 1125 gram
Fröken Orange – 1015 gram
Fröken Röd – 1120 gram

//Sofia