Valparna är inte gamla första gången de får sina klor klippta hos oss. Det är lite pilligt att få till på så små valpar (eller snarare så små klor) men vi har vanan inne. Till så här små valpar använder vi en liten nagelklippare avsedda för barn.

Som man ser på bilderna ovan börjar valparna stödja allt mer på sina ben och även försöka sitta lite upp. Det ska bli spännande att se vem av dom som öppnar sina ögon först!
Valparna växer och frodas. Deras liv består fortfarande av att äta, sova, kissa och bajsa. När de väl har öppnat ögonen börjar livet inkludera lek och att kommunicera med sina syskon och oss.
I och med att vi är så mycket hos valparna så associerar de vår doft med mamma Saga. När de känner oss tror de att mamma Saga är på väg och ska ge mat, redan här blir vi populära personer i deras liv.
//Sofia