Här kommer första presentationen av Sagas och Stings valpar. Alla valparna har ett varsitt halsband av resår där vi har sytt dit olika färger för att kunna skilja dom åt. Just nu kallar vi valparna för ”Herr” eller ”Fröken” och sen deras färg. När valparna väl har fått sina tilltalsnamn från sina familjer (och det är bestämt vilken valp som ska vart) så kommer vi börja kalla valparna för deras namn som familjerna valt åt dom.
Så låt mig presentera S-kullen, 1 dag gamla (samt deras födelsevikter och födelsetider):

Herr Ljusblå – 01.02, 371 gram
Fröken Gul – 01.48, 333 gram
Fröken Lila – 02.06, 413 gram
Herr Grön – 02.16, 394 gram
Fröken Rosa – 02.44, 348 gram
Fröken Röd – 02.53, 362 gram

Valparna har nu en varsin egen liten sida på vår hemsida. Där läggs dessa bilder och deras 8 veckobilder ut med veckovikter. När valparna flyttar finns familjerna som de flyttat till presenterade och när valparna är 1 år läggs deras 1-årsbilder även ut där.
Vi tycker att det är kul att kunna dela med oss av valparnas vistelse hos oss och sen ”slutresultatet”, dvs hur valpen sen ser ut som vuxen vid 1 år!
//Sofia