För 6 år sedan var Maya dräktig med sin 3:e och sista kull. Jag (Helena) väntade på den där tiken som jag skulle ge tilltalsnamnet ”Doris”. Maya är vår rekordmamma. Hon hade fött 14 valpar i båda hennes tidigare kullar (det var 1 tikvalp som inte klarade sig i första kullen) så det var med viss vånda vi undrade hur många det skulle födas den här sista gången. Det blev 10 fantastiskt fina valpar varav 1 brun tik. Det var min ”Doris”.

Det visade sig (nu 6 år senare) vara den perfekta valpen. Doris har en fantastisk personlighet. Hon är positiv till allt och alla, hon älskar att hitta på aktiviteter, hon är intelligent, väldigt lyhörd och tillgiven och så himla enkel.

Precis innan Doris blev dräktig med sin första kull 2017 (N-kullen) blev hon Svensk Utställnings Champion i Sundsvall.

Här i högen ligger vår Saga som inom kort ska göra så att Doris blir mormor för andra gången.

3 maj 2019 födde Doris sin andra kull (P-kullen) och här är hon tillsammans med vårt senaste stjärnskott Alma.

// Kennelmamma Helena