Vart tog vintern vägen? Idag var förmiddagspromenaden inte alls så där mysig som den kan vara en dag i januari. Plusgrader, grått och en hel del regn gör att den lilla snön som ligger på marken snabbt töar bort. Sofia, Ludwig, Nemi och Saga gick på promenad med en annan mamma och hennes son imorse så jag gick med Maya, Doris och Alma. Hästarna vi passerade förbi verkade inte heller tycka att vädret var så roligt.

Då var det betydligt bättre att vara inomhus och göra aktiviteter som sedan avslutades med ett gott tuggben. Maya, 13 år, tycker däremot att vi har på tok för liten soffa i behandlingsrummet i källaren (där vi ofta är när vi gör aktiviteter). Hon hann inte hoppa upp i soffan innan alla ”ungdomarna” redan tagit plats och det var fullt. Mycket orättvist så det blev ”tumme ner” från henne som fick äta sitt ben på golvet.

// Kennelmamma Helena