Idag är det 42 dagar sen Saga och Sting var på dejt och resultatet växer! Sagas mage blir större för varje dag som går.
Nu är fostren ca 7 cm långa och man kan se att delar av rörbenen har börjat att förbenas. Pälsen börjar växa runt dag 45.

Magen som vanligtvis inte syns har börjat hänga!

Saga mår fortfarande bra. Det märks inte på henne att hon är dräktig mer än att hon är lite mer rädd om sig själv och magen. Hon tycker inte om när Alma kommer och ska fjanta för henne (som hon brukar göra) utan då muttrar Saga lite och går därifrån.
Hon är fortfarande inte så duktig på att äta själv. Hon är hungrig men kan inte alltid förmå sig själv att äta. Hon blir erbjuden torrfoder och så äter hon så mycket hon vill och kan och sen får hon därefter färskfoder. Det är ju viktigt att hon får i sig mat så valparna inte behöver ta av allt fett hon har byggt upp.
Snart borde vi kunna känna valparna röra sig därinne! ❤️
//Sofia