Finns det några snälla barn här? undrade jultomten som hittade till vårt hus igår. Klart det finns! utropade vi i kör. Oturligt nog hade Peter gått till affären för att köpa tidningen så han missade när tomten var här. Tomten hade paket till alla, både stora, små och 4-benta. Nemi visste precis vilken dag det var. Hon sprang med jämna mellanrum till dörren för att se om inte ”Han med skägget och stora säcken som brukar innehålla paket som luktar gott” kanske stod utanför och ville in. Till slut knackade det på dörren till tjejernas stora förtjusning.

Ludwigs första julafton

Vi visste det!!! Det finns paket som luktar gott i botten på säcken!

Ludwig med mamma Sofia och pappa Micke
Mormor Helena, morfar Peter, Ludwig, Maya, Alma, Doris, Nemi och Saga
Pappa Micke, mamma Sofia, Ludwig, Nemi, Saga och Maya

Vi önskar alla våra läsare en god fortsättning på julen!

// Kennelmamma Helena med flock