Precis som alla uppfödare får vi många förfrågningar om valp, så har det varit under hela 2020. Vi har vanligtvis utan pandemi många som hör av sig men i år är det extremt.
Vi letar efter de bästa familjerna till Sagas och Stings valpar (som vi alltid gör till alla kullar). Vi letar efter de familjer som har de bästa förutsättningarna, inte bara nu under pandemin utan även de som kan ta hand om en av våra avkommor framöver.

Innan man skickar iväg ett mejl med en intresseanmälan till oss vill vi att man har läst igenom våra förväntningar (och att man kan bocka av alla punkterna): https://amazingselmas.se/valpar/Varaforvantningar.html
Vi vill att familjen i sitt mejl skriver så mycket som det bara är möjligt. Ju mer familjen berättar desto lättare är det för oss att få en uppfattning om hur en valp/hund skulle få det hos familjen. Vi vill bland annat veta hur en vardag skulle se ut för en valp/hund, hur man har tänkt att lösa valptiden (om man normalt inte är hemma på heltid) och att man beskriver sin familj.
Vem/vilka är ni? Hur bor ni? Hur gamla är ni? Vad jobbar ni med? Vilka är familjemedlemmarna? Vad vet ni om rasen? Varför vill ni skaffa en portis? Är det en tik eller hane ni är intresserade av eller spelar könet ingen roll? Vad är ni intresserade av att hitta på med er framtida familjemedlem?
Vi kan inte få för mycket information och uppskattar också att få bilder med i mejlet!

Det är och kommer alltid vara våra bebisar som flyttar från oss, så vi letar efter dom som har de bästa förutsättningarna.

****************************
Uppdaterad 2020-12-22
Med hänvisning av den pågående pandemin av covid-19 kommer vi endast att sälja valparna ur kommande kull inom Sveriges gränser!
//Sofia och Helena

Amazing Selma’s Noble Love-Saga ”Saga” sommaren 2019!