Ja alltså, egentligen hade vi ju velat fira den här Luciahelgen på Stockholm Hundmässa som vi brukar göra… Men i och med den pandemin vi lever i och att alla utställningar utom de två allra första i år blev inställda så får man göra så gott man kan. Egentligen lever vi på som vi brukar göra. Stora skillnaden är att vi inte träffar våra vänner på utställningar, tar hem familjer som är intresserade av valp eller träffar övriga vänner och familj som vanligt. När det inte är en pandemi så är vi inte en familj som reser eller springer i affären och shoppar. Just nu tänker även vi till lite extra och handlar en gång i veckan tidigt på morgonen för att undvika trängsel.

Denna morgon bestämde vi att vi ville ut i skogen för att söka med tjejerna. Ludwigs pappa fick ha hand om honom helt själv (första gången jag, Sofia, åker ut i skogen utan Ludwig)…..
Vi brukar göra som så att en förare och en hund stannar kvar på ett ställe i några minuter. Sen går resten av flocken iväg och gömmer sig. När tiden är ute söker sig hund och förare fram till stället de andra sitter gömda på. På så sätt så får tjejerna söka och samtidigt går vi vår promenad. Tjejerna tyckte att det var såååå kul! Nästan alla satt och lät och skakade av lycka när det var deras tur. Det var så längesen vi hade möjlighet att göra det här (det var innan Ludwig föddes), tjejerna har fått göra andra aktiviteter såklart men nu hoppas vi att det inte dröjer allt för länge till nästa söktillfälle!

Nöjda och glada var vi alla efter promenaden och när jag, Saga, Maya och Nemi kom hem möttes vi av en sovande Ludwig, det hade gått jättebra för han och Micke medan vi var borta 🥰❤️

//Sofia