Vilka spännande tider vi har framför oss! Nu håller vi alla tummar och tassar för att Saga och Sting ska kunna välkomna S-kullen om två månader.

Att hitta en lämplig hane till Saga krävdes många turer fram och tillbaka. När vi kom och tänka på Sting föll pusselbitarna på plats och vi blev så glada när Stings matte Carina även hon tyckte om kombinationen. 
Vi har fått följa Sting sen han kom till Sverige från Norge som valp, han har varit på samma utställningsträningar som vi har varit på. Han är en snygg kille som har tilltalat oss och även Saga har tidigare visat att hon har tyckt om honom.

Saga och Sting är två väldigt väna individer som är otroligt kärvänliga. Dessutom är dom båda väldigt fina, det har de papper på! Saga blev 2019 års vackraste portistik och även Sting visade upp sig fint under det året. Hade inte corona ställt in alla utställningar under 2020 hade de båda högst troligt varit champions. Båda behöver bara sitt sista cert för att bli svenska utställningschampions. 
Vi ser med spänning fram mot vad det blir för valpisar efter dessa två trevliga och snygga portisar!
Mer info om Saga hittar ni ”här” på vår hemsida.

Mer info om Sting kommer när matte Carina har knåpat ihop en text!

Amazing Selma’s Noble Love-Saga
”Saga”
HD: B   
ED: UA(0) 
PRA: Normal/Clear via föräldrar   
JDCM: 1-1 Probable Normal via föräldrar
IC: Normal via föräldrar
Ögonlyst: 2020-09-24 UA
Genomfört BPH
Sea Omega Essence Of Mr Burberry
”Sting” 
HD: A   
ED: UA(0) 
PRA: Normal/Clear 
EOPRA: Clear 
JDCM: 1-1 Probable Normal (via arv)
IC: Normal (via arv)
GM-1: Clear
MOS: Normal/Clear
Ögonlyst: 2020-09-16 UA

Inavelsgraden för kullen är 2,0%.

//Sofia