Igår tog vi 8-veckorsbilderna på valparna. Dels så visste vi att vädret kommer vara sämre under de närmaste dagarna, Ludwig ska få sin 3-månaders vaccin idag (och vi har ju ingen aning om hur han kommer reagera på den) och sen så är det alltid bråda dagar innan valparna ska flytta. Själva veckobilderna får ni se på lördag är tanken men jag tänkte bjuda på några bilder som vi oftast inte delar med oss av, bilderna som vi väljer att inte använda oss av. Vissa kanske tror att det är lätt att ta foton på valparna (de flesta bilderna blir ju faktiskt riktigt bra av dom som vi delar med oss av). Men det är ett teamwork, jag och mamma tillsammans. Jag bakom kameran och mamma som hjälper till att sätta upp valpen. Speciellt när dom är 8 veckor, då är det inte alltid lätt. Vi vill ju gärna ta bilderna utomhus och valparna ÄLSKAR att vara ute så när de väl kommer ut vill de bara SPRINGA RUNT I TRÄDGÅRDEN!!!!

Hur söt Myra än är med tungan så vill vi ju ha en bild där den inte sticker ut!
Den här är ju riktigt surt… Man hinner tänka ”yes” där satt den men sen inser man att fokuset hamnade bakom valpen och Loke blev helt suddig….
Vi vill ju gärna att valpen tittar in i kameran någorlunda! 😉
Många bilder där mammas händer är med på bild tas också!
Den här kullen har ju varit annorlunda än de tidigare och det är ju att flocken nu även består av Ludwig. Tack Ludwig för att du har varit så snäll så vi har kunnat få till alla veckobilderna! Här ligger han kvar och sover i sitt babyskydd efter förmiddagspromenaden medan vi passar på att fota!

//Sofia