I fredags blev valparna registrerade i Svenska kennelklubben och vi har därför givit dom deras artistnamn…. Tilltalsnamnen väljer ju såklart valparnas familjer.
Det är alltid kul men otroligt klurigt att hitta på namn till valparna. Vi vill göra det med stor eftertanke. Det här är ju R-kullen vilket innebär att alla valparna börjar på ”R” sen vill vi ju att kullens namn har någon form av tema.. Kan ni lista ut hur vi har tänkt?
Här kommer 5-veckorsbilderna och vikterna:

Amazing Selma’s Rely On Me ”Lilly” – 2265 gram
Amazing Selma’s Royal Beauty ”Ebba” – 2550 gram
Amazing Selma’s Rich Of Love ”Love” – 2780 gram
Amazing Selma’s Rise N Shine ”Myra” – 2615 gram
Amazing Selma’s Rising Star ”Smilla” – 2735 gram
Amazing Selma’s Rocky Road ”Loke” – 2840 gram
Amazing Selma’s Release Me ”Alfons” – 2550 gram
Amazing Selma’s Rock The World ”Bruno” – 3030 gram

När vi kom fram till namnen för R-kullen tänkte vi på det här året, 2020, med den Covid-19 pandemin som genomsyrat året. Det har varit och är ett annorlunda år. En skakig väg där vi inte vill annat än att få bli frisläppta och leva som vanligt. Med mycket kärlek och tillit kommer vi gå segrande ur det. Vi kommer vi göra med stjärnglans och i slutänden Rocka världen! Sen var det ju självklart att en av döttrarna efter ”King’s Treasure” och ”Not Just Anybody” skulle heta ”Royal Beauty”.

//Sofia