En mardröm är (förhoppningsvis) över.
Inatt blev hon opererad akut. Hon fick blödningar från underlivet i fredags och de ökade kraftigt. Från att ha varit ”som vanligt” försvann hennes krafter. Jag (Helena) åkte in till Bagarmossens djursjukhus med henne på eftermiddagen och där konstaterades det att hennes livmoder var kraftigt förstorad och hon behövde läggas in för intensivvård. Det var osäkert om hennes kropp skulle klara av en operation. Under tiden hos veterinären kände jag hur Maya började glida ifrån mig mer och mer. När jag kom hem sa jag till Sofia och Peter att vi fick förbereda oss på det värsta, att Maya inte skulle överleva ?
Inatt fick vi det oerhört glädjande beskedet att vår starka Maya var opererad med gott resultat (livmodern var full av blod och togs bort) och om inget tillstöter får hon komma hem idag ❤️
Älskade, vackraste, underbaraste Maya
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Den här veckan har varit lagen om alltings jävlighet då vi har haft mycket i våra liv…. Som om inte allt annat var nog så fick Helena och Peter strömavbrott i fredags vilket resulterade i att deras router gick sönder. Veckobilderna är tagna men de kommer att komma ut så snart jag är hemma hos mig. Vilket blir först ikväll när Ludwig är nattad och Maya är hemma!
Ni får hålla ut helt enkelt.
//Sofia