Nu har vi fått en uppdatering om Maya. Hon är fortfarande trött och smärtpåverkad. Hon hade förlorat nästan allt blod inatt ?
Så hon kommer få stanna kvar en natt till för att kunna återhämta sig så bra som möjligt. ❤️ Vi saknar henne något fruktansvärt men vet att hon är i de bästa händer och att de tar hand om henne och ser till så hon mår så bra som det bara är möjligt! ❤️
Det är läskigt hur fort allt gick, från att vara en pigg och glad tjej till att vara otroligt nära döden…
Livet är skört, ta vara på dagen och njut av allt fint ni har i livet!
Här kommer veckans veckobilder på valpisarna. Vanligtvis brukar vi försöka sätta dom upp så de sitter själva vid 3 veckor men med rådande omständigheter så fick mamma hålla i dom, vi känner att vi är glada att vi får till bilder just nu överhuvudtaget. Det är lite mycket i våra huvuden just nu….

Fröken Rosa – 1050 gram
Fröken Lila – 1415 gram
Herr Blå – 1280 gram
Fröken Gul – 1290 gram
Fröken Orange – 1295 gram
Herr Grön – 1345 gram
Herr Ljusblå – 1310 gram
Herr Brun – 1450 gram

Må så gott – Carpe Diem!
//Sofia