Och så var det fredag… Om två dagar fyller valparna hela 1 vecka (oj så fort tiden går!!!).
Vi börjar komma in i våra nya rutiner (även om vi vet att de ändras hela tiden).
Elsa har idag börjat lämna valparna lite längre stunder (längre tid än bara för att gå ut för att kissa eller bajsa). Det betyder att hon själv känner att valparna börjar bli så stora att de klarar sig utan henne en liten stund och valparna sov så sött medan hon var ute i övriga huset med de andra tjejerna.
Inom de närmaste dagarna kommer Elsa att få börja följa med på kortare promenader.
De brukar tycka att det är så skönt att få börja röra på sig och bara få vara sig själva och inte behöva vara mamma för en kort stund, även om de sen har väldigt bråttom tillbaka till valplådan när de kommer hem!

Bjuder på lite nytagna bilder från idag:

Kennelmamman Helena
Det är så skönt att Elsa har kommit in så fantastiskt fint i flocken och litar lika mycket på oss som på tjejerna. Det är alltid tiken som avgör om det är okej att de andra tikarna får komma in i valprummet och för Elsa var det lika självklart som det är mellan våra egna tikar. Så här kan det se ut en fredag. Två mammor som matar sina barn!

Vi önskar er alla en trevlig helg!
//Sofia