Nu är det inte lång tid kvar tills valpisarna är här!
Förberedelserna inför deras ankomst är i full gång och nu är valplådan installerad i valpningsrummet. Elsa har invigt den och vi hoppas att hon ska trivas i den! Det är många valpar som har fötts i den genom åren och för drygt 2,5 år sen föddes hon själv i samma låda.

Vi får många förfrågningar varje dag på valp ur den här kullen.
Just nu tar vi inte emot fler intresseanmälningar utan nu måste vi avvakta och se hur många som gömmer sig i magen samt könsfördelning.
Vi får även frågor om våra framtida kullar. Vi tar alltid en kull i taget och vet därför inte när nästa kull planeras. Förmodligen kommer Doris ha en sista kull under nästa år och förmodligen kommer Elsas syster Saga få sin första kull men ingenting är hugget i sten och allt beror på när de börjar löpa och om det passar oss att ha en kull då i tiden.
Uppfödning är föränderligt och därför så får man följa oss här, på hemsidan eller våra sociala medier där i lägger ut mer info när vi har några nyheter eller uppdateringar att dela med oss av!
//Sofia