Igår flyttade som sagt Elsa hem till oss och nedräkningen inför den kommande valpningen har börjat!
Det här är även första inlägget jag, Sofia, skriver i bloggen sen Ludwig kom. Jag har lovat att hjälpa mamma så mycket som jag känner att jag orkar och kan under den här kullen. Det blir en ny fas i livet och upplägget för uppfödningen kommer bli på ett nytt sätt. Ludwig är just nu min prioritering och att vi ska lära känna varandra och komma in i nya rutiner.
Men, uppfödningen ligger mig varmt om hjärtat och jag vill vara så delaktig som jag känner att jag orkar och kan.

Så här har Ludwig och hans mamma spenderat några timmar av dagen och det är jag och Ludwig som kommer hjälpas åt med bloggandet 😉

Nog om oss. Nu är Elsa här, som sagt!

Idag blev det skogspromenad med alla tjejerna!
Hela gänget på promenad!

Och nu har Elsa varit dräktig i 7 hela veckor vilket innebär att hon har flyttat hem till oss i väntan på valpisarna! Fostren är nu cirka 10 cm långa och livmodern fyller ut stora delar av buken. Vi har känt dom sparka där inne och det dröjer nog inte länge innan vi kan se rörelserna och därefter även kunna filma dom!

Kennelmamma Helena och Elsa!
Elsi-pelsi!

Elsa har kommit bra in i flocken, hon är en väldigt enkel och okomplicerad tjej!
Fortsättning följer….
//Sofia