…. tillbringade Peter, jag, Doris och Alma hos våra fina vänner Håkan och Pia med deras fantastiska portistjejer Sally och Märta. Sally är ju mamma till vår senaste kull, Q-kullen, och Märta är därmed Sallys dotter. Periodvis är vi väldigt begränsade rörelsemässigt. Om 1 vecka när Elsa flyttar hem till oss kommer vi inte kunna ge oss iväg några längre sträckor eller vara borta några dagar. Vi är endast borta från hemmet för att ta våra dagliga promenader. Vi lämnar aldrig tiken ensam med valparna utan så länge hon inte kan följa med ser vi till att någon av oss är tillsammans med henne. Det är vi som har sett till att valparna kommer till världen och då är det vårt ansvar att mamman får det stöd som hon eventuellt behöver för att kunna ta hand om sina småttingar på allra bästa sätt. Så ser vårt liv ut under 9-10 veckor när vi har valpkullar. Därför var det skönt och roligt att bara vara som ”vanligt folk” den här sista helgen.

Här är foto från helgen på fina tjejerna Märta, Sally, Doris och Alma.

// Helena