Livet lunkar på för oss och vi njuter av sommaren. Sofia och Ludwig börjar hitta sina rutiner även om de kan ändra sig lite från dag till dag. Ludwig kommer få hänga med på många hundaktiviteter och idag var den första när Sofia satte honom i bärsjalen när hon skulle klippa Saga.

Nosen friseras

Imorse åkte Sofia, Micke och Ludwig till Södertälje sjukhus för att göra hörseltest, vilket man gör på alla nyfödda barn och innan dess lämnade dom Maya, Nemi och Saga hos oss. Då passade jag och Alma på att mysa med Ludwig.

Medan de var iväg åkte Peter, jag och tjejerna till vår stuga på Torö. Där trivs vi allihop.

I veckan fick vi en hälsning från den blivande mamman Elsa. Hon tar dräktigheten med ro och passar på att vila upp sig.

Elsas fina valpmage.

Alma vill också säga något och det är att det är viktigt att borsta tänderna varje dag!

//Kennelmamma Helena