Det är en punktlig liten kille som flocken har utökats med. Den 29 juli, på den beräknade födelsedagen, bestämde sig Ludwig för att det var dags att komma ut. Det känns helt fantastiskt att jag och Peter nu kan kalla oss för mormor och morfar. Tänk att vår lilla dotter Sofia som kom till världen idag för 31 år sedan nu själv har blivit mamma på samma sjukhus (Södertälje).

Stolta morföräldrar med underverket Ludwig!

Det är en tid av förändring i våra liv, till det positiva givetvis! Sofia kommer ta ett litet steg tillbaka i uppfödningen under en tid då hon måste få fokusera på Ludwig och hans välmående. Det är jag som kommer ta största delen av ansvaret för uppfödningen så det är jag som kommer svara på mejl och hålla kontakt med våra befintliga och blivande valpköpare.

Första mötet!
Stolta pappan Micke som var ett enormt stöd för Sofia under förlossningen!

Ludwig har hittills visat sig vara samma lugna kille utanför magen som han var när han låg i magen. Han äter, kissar och bajsar. Där emellan ligger han nöjt och sover och gör inte mycket väsen av sig. I fredags när Sofia, Micke och Ludwig kom hem från BB fick tjejerna (och vi) träffa Ludwig för första gången. Dom var helt fascinerade över honom och nosade försiktigt in hans doft. Dom var så nyfikna men samtidigt så otroligt försiktiga. Vi har världens bästa tjejer!

Alma och Saga snosar försiktigt på Ludwig
Stolta kennelmamman och numera även människomamma <3

Maya, Nemi och Saga som normalt sett bor hos Sofia och Micke har varit på heltid hos oss den senaste veckan men igår fick de följa med hem igen. Saga är så gullig för där Ludwig är där är hon. Hon kommer bli (är) en fantastisk barnvakt!

// Kennelmamma och tillika mormor Helena