Den blivande mamman till vår förhoppningsvis kommande kull är Elsa.
Att Elsa är snygg råder inga tvivel om, det har hon papper på. Hon kammade hem 3 titlar under 2019 och blev årets andra snyggaste tik 2019 (strax efter sin syster Saga). Elsa är också väldigt trevlig och hänger med på allt som hennes familj hittar på. 

Så här beskriver Elsas familj henne:
Om man skulle beskriva Elsa med ord så skulle jag säga: glad, busig nyfiken, klok och otroligt snäll. Hon var redan som valp otroligt enkel. Nya miljöer och människor var bara spännande. När vi tog första turen med tunnelbanan spatserade hon fram på självsäkra ben, bara 9 veckor gammal. 
Sen väntade vi på den ”jobbiga” tonåren, som dock aldrig visade sig. 
Hon kan gå från en liten valpig krumelur hemma till att helt byta karaktär till en diva i utställningsringen. 
Elsa är en drömhund, hon är mer än vad vi kunnat önska oss!
Elsa har verkligen blivit familjens dotter och är lika självklar som hennes 4 st 2-benta ”storebröder”.