För 12 år sedan överraskade Alice oss med att börja valpa 1 vecka tidigare än beräknat. Allt kunnigt folk vi pratat med innan och under Alices dräktighet sa att förstagångstikar alltid valpar på dygn 63 (+/- 1 dag). Alice lärde oss att det absolut inte stämmer och våra tikar har sedan dess valpat på dygn 56-58 med några få undantag. Första valpen som såg dagens ljus på påskaftonsmorgonen för 12 år sedan och som blev den allra första med ett stamtavlenamn som började med Amazing Selma’s var en alldeles gudomligt söt liten svart tik med vitt bröst. Det var vår Maya (Amazing Selma’s Aztekian Maya). Maya är något utöver det vanliga. Hon är så vänlig, mjuk och rättvis. Som äldst i flocken kan vi lita på att om Maya ”säger till” någon av de andra tjejerna (alltid på ett vänligt men bestämt sätt) har hon rätt. Hon är helt enkelt Aaaaamazing på alla sätt och vis!

Maya som liten valp

Idag firade Maya sin födelsedag med att ha ett party tillsammans med sina döttrar Nemi och Doris samt barnbarnen Saga och Alma

Födelsedagsbarnet
Nemi
Doris
Saga
Alma
I väntan på att födelsedagssången ska bli klar och man får hugga in på gottetallriken
Hugg in!!
Födelsedagspresenten tog Saga hand om medan Nemi dansade på bordet (som vanligt)
Maya var nöjd med uppvaktningen

Vi är så glada att vi har dig i våra liv, Maya, och vi hoppas få många fler fina år tillsammans!

// Kennelmamma Helena