Som skrivits tidigare är vi inne i en lite lugnare fas. Det betyder inte att vårt hundliv har avstannat utan vi njuter varje dag och varje minut med våra allra bästa tjejer och vi hittar på olika aktiviteter, ibland utomhus och ibland inomhus. Vädret är ju verkligen upp-och-ner. Ena dagen känns det som en höstdag för att vi nästa dag ska få vårkänsla. Det är både bra och dåligt att vintern verkar utebli i år. På den bra sidan betyder det att vi kan vara ute i skogen och t ex göra sökövningar. En negativ sak är att småkryp som borde ligga och sova nu är vakna. Jag hittade en fästing på Alma här om dagen.

En härlig dag med tjejerna vid vårt fritidshus.

Doris är så rolig. Hon klättrar ofta upp på en köksstol. Där sitter hon och tittar ut på fåglarna som äter från fågelbordet eller så sitter hon bara där. Idag skämtade Sofia och jag till det lite och tog den här bilden med tillhörande text:
”Doris har bestämt sig för att äta en 3-rätters lunch. Sofia tar upp beställningen!”

Det är inte bara köksbordet som har 4-bent besök ibland. Bilden nedan visar att någon/några även sitter och tittar ut genom fönstret ibland.

En sak som ska bli fantastiskt rolig och något vi var med om även förra året är att delta vid Stockholms Kennelklubbs event ”Stockholms Vackraste Hund” som går av stapeln i mars. Det är hundar (tillhörande Stockholmsregionen) som kvalificerat sig att få delta genom att ha blivit BIG-placerade minst 1 gång under 2019. Det är som en saga att vår Saga, som fyllde 2 år i december, och Maya, som fyller hela 12 år i mars, är kvalificerade.

Amazing Selma’s Noble Love-Saga ”Saga”
Amazing Selma’s Aztekian Maya ”Maya”

Avslutningsvis vill jag dela med mig av den här härliga bilden som vi tog i juni 2019 när Alma bara var 6 veckor gammal. Så liten så hon knappt syns där hon sitter så fint mellan de andra tjejerna.

// Helena och flocken