Så kom då dagen då de 2 första Q-kullebarnen ”flög ur boet”. Först ut var Eddie. Han kommer få ett härligt liv hos familjen Jannerstad som numera bor i Fjärdhundra, Enköping, och som sedan tidigare har I-kullekillen Dante. Dante kommer bli en fantastisk förebild för Eddie!

Matte Carina och lillmatte Line tillsammans med Dante och Eddie innan avfärd.

Nästa valp att ge sig ut i stora vida världen var Bosse. Han flyttar hem till familjen Strinnhed i Vaxholm och kommer säkerligen hjälpa matte Jennie med trädgårdsarbetet. Det är inte säkert att lökarna som planteras i vår kommer växa upp på samma ställe som de grävdes ner på 🙂
Vilken lycka att få 2 ”storasyskon” i Simon och Sofia att leka och busa med för Bosse!

Daniel, Jennie, Simon och Sofia tillsammans med Bosse innan de ger sig iväg hemåt