Tänk att det är hela 8 veckor sen valparna föddes. Nu är de tillräckligt stora för att lämna oss och det är helt galet, vart tog tiden vägen?!?!
Det är 7 fantastiska små barn som ska lämna oss. Valpköparna kan förvänta sig att få hem en social och nyfiken valp men som också har skinn på näsan och vet vad hen vill (det är ju portisar så det gäller att som ägare vara mer envisa än valpen). 😉
Älskade små barn, ta världen med storm, precis som ni gjorde entré här i världen!

Nu är det dags för oss att ”lämna över stafettpinnen” och valpköparnas nya liv tillsammans med sina nya familjemedlemmar börjar. Det är nu vi vill bli uppdaterade med bilder, filmer och information om hur valparnas fortsatta liv ser ut. Precis på det sätt som vi har uppdaterat olika sociala medier för att valpköparna ska kunna få följa valparna!
Det spelar ingen roll hur många kullar och valpar vi har….. ALLA valparna har en speciell plats i våra hjärtan och vi tänker och pratar om alla våra barn ofta. I vårt valprum pryds väggarna av bilder på valparna med deras föräldrar (kull för kull).

Älskade små barn, kom ihåg att göra minst två bus om dagen!

//Sofia