Ja så här i efterhand har tiden gått väldigt fort. Det känns inte alls som att det var 4 månader sen som vi var ner till Skillingaryd och lät Sally gå på dejt med James. Men det har varit 4 intensiva månader. Att ha valpar innebär, för oss, en väldigt intensiv period. En period där vi får göra avkall på mycket annat i vårt liv och där allt fokus läggs på att valparna och deras mamma ska ha det så bra som möjligt.
Vi har den senaste veckan fått så otroligt mycket förfrågningar om vi ska ha några mer valpar i år framåt sommaren samt så otroligt många som vill komma och hälsa på.
Vi förstår att man vill lära känna rasen men vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot alla familjer som hör av sig. Det skulle innebära att vi inte kan lägga ner den tiden som vi vill lägga ner på våra egna portistjejer samt att vi verkligen vill finnas där för våra befintliga valpköpare!
Vi har bestämt oss för att vi ska ha en valpfri vår och sommar där våra tjejer och valpköpare hamnar helt i fokus!
Sen får vi se hur hösten/vintern 2020 blir. Kanske föds nästa gäng Amazing Selma’s-valpisar då men det tar vi längre fram.
Här kommer lite valpbilder från senaste utevistelsen:

//Sofia