Nedräkningen har verkligen börjat. Idag fyller valparna hela 7 veckor och det innebär att de om en vecka börjar flytta till sina familjer.
Det är blandade känslor, verkligen! Det är så himla fantastiska små valpar som återigen ska flytta. Alla våra valpar som vi har fött upp på de här snart 12 åren har en speciell plats i våra hjärtan och vi tänker på dom alla varje vecka. I valprummet har vi alla valparna (kull för kull) uppsatta på väggen tillsammans med bild på deras mamma och pappa.
Vi gör ingenting halvhjärtat utan allt vi gör lägger vi ner all vår tid och energi på.
Just för att vi gör det så blir det alltid 8 intensiva veckor när vi har valpar. Sista veckan inser vi alltid att vi inte räcker till för valparna, de behöver sina egna familjer – att få ett eget knä att sitta i och en egen familj som kan ge all den kärlek som valparna vill ha och behöver!
När huset åter är tomt på valpar kan vi återgå till vårat ”normala” familjeliv och vi kan lägga ner den aktiviteten som våra tjejer vill ha. De är dom som de sista valpveckorna blir lidande för att aktiviteten inte hinns med, vi lägger ju ner så mycket tid på valparna!
Så älskade små barn, nu ska vi njuuuuta av sista veckan tillsammans och sen ska vi njuta av att få bli vanliga familjen Ekström igen som får fortsätta följa valparna i sina familjer!
Här kommer veckans veckobilder:

Amazing Selma’s Queen Of Love ”Märta – 3852 gram
Amazing Selma’s Queen Of Highway ”Lady” – 4329 gram
Amazing Selma’s Quoting For Life ”Bosse” – 4491 gram
Amazing Selma’s Quest For Fire ”Eddie-Lo” – 4037 gram
Amazing Selma’s Quiet Storm ”Ior” – 4111 gram
Amazing Selma’s Quite A Guy ”Eddie” – 4499 gram
Amazing Selma’s Quick As Hell ”Ruffen” – 4042 gram

//Sofia