Idag fyller valparna hela 4 veckor vilket innebär att det är halvtid. Om ytterligare 4 veckor börjar dom att flytta till sina familjer – helt galet!
Den här veckan tycker alltid jag och Helena är valparnas ”ful-vecka”. Alla 4 veckorsvalpar gör sig inte bra på bild men de är helt klart finare i verkligheten. Nästa vecka gör de sig bättre på bild igen 😉

Det börjar även bli dags för klippning, pälsen växer som ogräs och man ser redan nu hur mycket päls det är i ansiktet. Vissa tycker säkert att det är gulligt men det är ju ingen schnauzer vi har utan portisar! 😉

Fröken Rosa – 1782 gram
Fröken Lila – 1770 gram
Herr Blå – 1934 gram
Herr Grön – 1681 gram
Herr Orange – 1667 gram
Herr Gul – 1957gram
Herr Röd – 1672 gram

Just nu går våra liv lite bara runt, runt, runt…… Och vi vill (eller jag för det är jag som är den som brukar blogga som mest) därmed be om ursäkt för att bloggen inte uppdateras som den borde och brukar göra. Just nu jobbar jag extremt mycket på mitt jobb inför jul. Efter den här veckan så kommer det börja lugna ner sig och det kommer finnas mer tid att lägga ner på att fota valparna för att lägga ut här.

//Sofia