Nu har valparna legat i Sallys mage i 35 dagar och det börjar synas på hennes mage att hon väntar valpar 🙂
Nu liknar fostren en hund (innan den här veckan kallas fostren för embryon). Ett beaglefoster som är 35 dagar gammalt är ca 35mm långt. Fostren har utvecklade ögonlock som täcker ögonen, och ytteröron som täcker öronöppningen. Man kan också avgöra könstillhörigheten. Förbening sker av bröstben, bogblad och revben. Fosterblåsorna har nu blivit så stora att de fyller ut hela livmodern så att denna får ett mer jämntjockt utseende.

Magen börjar redan hänga
Juvren växer mer och mer för var dag som går

Sallys matte Pia hälsar att Sally mår toppenbra och hon äter med god aptit. Sally som redan tidigare varit en lugn och harmonisk tik har nu fått en än mer drottningliknande värdighet. Det är precis som att hon vet att hon bär på små kronjuveler i sin mage 😀

Fortsättning följer…….

// Helena