Inget är som väntans tider 🙂 Det är lika spännande och lika lång väntan varje gång efter att någon av tikarna varit på dejt. Vad är det för små individer som förhoppningsvis växer och frodas i Sallys mage just nu?

Sally har vi följt på nära håll under hela hennes uppväxt i och med att hon bor hos våra allra bästa vänner Pia och Håkan och vi träffas så ofta vi kan och umgås gärna under några dagar antingen hemma hos oss eller i deras fritidshus

Lilla Sally 7 veckor gammal
Sally sista veckan hos oss innan hon flyttade hem till Pia och Håkan
Foto från i somras när vi var hos Pia och Håkan

Sally är en så fin och go tjej och så enkel på alla sätt och vis. Precis som vi skrivit tidigare hänger hon med sin familj överallt (där man får ha hundar med sig) och hon trivs med både stora och små 2-bentingar.

Var hittar man då en lika trevlig, go och enkel kille? Jo, i de djupa Smålands-skogarna 😀

Agent 007, James Bond, på spaning 😉
James i vinterskrud

Den här herren har vi ”hållit koll” på under en längre tid. Att han är snygg råder inget tvivel om, det har han papper på 😀 , men hur han var som individ visste vi inte så mycket om eftersom vi bara sett honom lite så där på håll vid och i utställningsringen. När vi nämnde James för olika personer som träffat honom mer och fick vi samma svar: ”James är en jättetrevlig kille!”. Med de orden i minnet och efter att ha tittat närmare på hans stamtavla och hur det såg ut hälsomässigt runt omkring honom tog vi kontakt med Jessica. När Jessica beskrev James personlighet blev vi överlyckliga. Sammanfattningen blev ”En enklare och mer okomplicerad portis får man leta efter!”
Det var ju precis en sån kille vi letade efter. Sally är enkelheten själv och det är ju James också. Kan det bli bättre??? 😀

James som liten valp

Fortsättning följer………

// Helena