Tidigt imorse gav jag och Saga oss iväg mot Högbo (som ligger vid Sandviken). Jag hade faktiskt bara anmält Saga så det blev en dag där hon och jag fick ensamtid.
Domare för dagen var Sjoerd Jobse och resultatet kan jag inte klaga på:

Saga BIM & Milou BIR

Saga blev bästa tik, tog sitt 7e CERT och 3e Nordiska CERT.
I BIR/BIM blev hos BIM, slagen av portiskillen Milou.
Vilket år vi har haft jag och Saga, resultaten är så att jag måste nypa mig i armen.
Jag är så stolt över henne och hon visar upp sig så fint.
Det betyder så mycket att man märker att hundarna trivs i ringen. Att dessutom så många domare har tilltalats av henne och tagit fram henne till Bästa tik flertal gånger värmer i mitt hjärta. För mig är hon självklart en helt fantastisk tjej oavsett (det är alla våra tjejer) men kul är det när domarna håller med. Utställning är ju något som vi (jag och mamma) tycker är kul!

Amazing Selma’s Noble Love-Saga

//Sofia