Idag fyller ju valpisarna hela 8 veckor vilket innebär att de är stora nog att flytta till sina egna familjer. Valparna har haft familjer som har väntat på dom sen dom föddes och vi förstår att väntan och längtan har varit enorm. Inget är som väntans tider….. Och nu är dagen D här!
Först ut att flytta var Pajaz, Amazing Selma’s Prosecco Royale:
Pajaz bor hos familjen Jones i Enskede där han bor tillsammans med Higgins, Amazing Selma’s Hollywood Star!
Näst ut att flytta var Edith, Amazing Selma’s Pina Colada. Hon bor hos familjen Liljeqvist i Skinnskatteberg. Där bor hon tillsammans med portiskillarna Bollen och Pysen och portistjejen Cola. Margona, Ediths matte, hade Alices bror Cocos och henne känner vi sedan måååånga år tillbaka. Av den anledningen kändes Ediths artistnamn Pina Colada som en självklarhet – det är ju en cocosdrink!
Sist att flytta idag var Marvin, Amazing Selma’s Pure Passion. Han bor hos familjen Sedman i Tullinge!

Älskade barn, stort lycka till!
Imorgon väntas det fler flyttar!

//Sofia