Idag var det dags för rasspecial i Leksand som anordnas av Rasklubben. Vi beslutade att det var för långt att åka i och med att vi har valpar nu så vi valde att inte anmäla någon av våra tjejer dit. Däremot åkte Elsa, Amazing Selma’s Not Just Anybody, och matte Josefin dit och höll ställningarna för Amazing Selma’s! Och som dom gjorde det!!!!
Domaren för dagen var Rui Oliveira som är vice president i den portugisiska kennelklubben och en erkänd och duktig domare. Portisen är en ras som ligger honom varmt om hjärtat!
Elsa blev av en stor skara tikar den bästa tiken och slutligen BIM (bäst i motsatt kön) och tog därmed sitt andra CERT! Nu är både Elsa och Saga ”full-certade” och behöver bara invänta 2-års ålder så har de möjlighet att ta sina championat!!!
Sen tävlade alla klassvinnande hundar om BIS och Elsa placerade sig som nr 2, efter hanen som slog henne i BIR/BIM!

Dom här helgerna som vi har haft i utställningsringarna, helt otroliga!!! Vi är så otroligt stolta över alla resultat!
Vi är stolta över alla våra avkommor men framför allt över våra valpköpare som gör det här möjligt.
Jag och mamma får nypa oss i armen och inse att det verkligen händer. Utställning är inte allt, de som känner oss vet att våra tjejer får gå i skogen i princip varje dag. Vi gör andra aktiviteter med tjejerna men utställning är något vi har fått blodad tand, tacksamhet och ödmjuk helt. Det är helt Aaaaamazing!!!

//Sofia