Igår var det dags för vår första utomhusutställning för i år, i Gimo!
Både jag och mamma åkte dit (tanken var att det bara var jag som skulle ha åkt men det var skönt för mamma att få åka iväg och ”rasta” hjärnan med annat än bara valpar).
Domaren för dagen var Henrik Härling och det var 6 Amazing Selma’s-vovvar som var anmälda (Saga, Elsa, Timba, Maya, Dante och Higgins).
Amazing Selma’s Never Say Never ”Timba” blev 4e bästa hane med reserv-cert!
Amazing Selma’s I’m James Dean ”Dante” blev 3e bästa hane med CERT och kan nu titulera sig som SVENSK UTSTÄLLNINGSCHAMPION!
Amazing Selma’s Hollywood Star ”Higgins” blev 2a bästa hane med nordiskt-reserv-cert.
Fantastiskt kul att alla grabbarna fick Excellent med CK och placering i bästa hane!

Och tikarna var inte sämre dom…..
Syrrorna Saga, Amazing Selma’s Noble Love-Saga, och Elsa, Amazing Selma’s Not Just Anybody.
I Sundsvall slog Elsa syrran Saga och igår var det Saga som slog syrran. Saga blev bästa juniortik och slog sen till och blev bästa tik och tog både sitt första CERT och sitt första Nordiska-CERT!
Elsa blev andra bästa tik med reserv-cert och nordiskt-reserv-cert!
Amazing Selma’s Aztekian Maya ”Maya” blev 4e bästa tik och BIR-veteran!
Sen fick Saga in och springa in och tävla om BIR/BIM mot den bästa portishanen.
Saga blev BIM (bäst-i-motsatt-kön). Domarens kommentar var ”hon behöver bara bredda sig ännu mer i kroppen”, hon är ju bara 1,5 år så hon har ju tiden framför sig!
Min bästa, bästa Saga!

Vi ställde även upp med en uppfödargrupp bestående av Higgins, Saga, Maya och Elsa. Vi fick Hederspris och med kritiken ”Uppfödargrupp av toppklass. Utmärkt rastyp överlag. Tydlig könsprägel, utmärkta huvuden, alla med ett generöst gångverk. En uppfödare med tydlig vision. Grattis till ett gott uppfödararbete!” – så otroligt stolta!
Sen blev det en väntan på att Maya skulle springa in i BIS-veteran. Tyvärr blev det ingen placering där men vi skötte oss så himla bra båda två!

//Sofia