Idag flyttade valpisarna… För första gången!
De flyttade inte så långt, bara från ett rum till ett annat och valpisarna tog det hela med ro och sov sig igenom flytten.
Valparna har nu vuxit ur sin valplåda och vi märkte att det var dags för dom att få större utrymme i vårt stora valprum som vi har i rummet bredvid vardagsrummet. Valparna föds alltid i rummet innan för köket som vi kallas för ”valpningsrummet” och när de är stora nog flyttar de vidare till ”valprummet”:
Tryggt att ha både mamma, kennelmamma Helena och syster Saga med!
Herr Brun, eller som vi kallar honom, ”Boris” (någon valp efter Doris-Benzo måste ju heta Boris?!!? Och Herr Brun sa att han hette det. Vi får väl se om hans blivande familj håller medsmiley) tillsammans med sin mammasmiley.
Nu kommer valprummet öppnas upp mer och mer i den takt som dom är redo för. Mer leksaker och andra föremål ska in i rummet för att valparna ska ha möjlighet att utvecklas på bästa sätt!

Här kommer även en liten film från när flytten var klar:
https://youtu.be/4VnbcExWt4s

//Sofia