Ja det blev som ett vakuum i oss sen i fredags efter att Bella somnade in. Luften gick ur oss och vår prioritering har legat på tjejerna samt valparna och därför blev bloggen lidande. Vi hoppas att ni har förståelse för det, ibland kommer livet ikapp och allt annat får sättas på paus.
Valparna växer och frodas. Alla har nu öppnat ögonen och det är en helt ny värld som öppnas upp för dom.
De börjar kommunicera med varandra, med Doris och med oss. Det är så häftigt att se hur de börjar leka med varandra, bitas och utforska världen. Igår började vi med första avmaskningen, det är en 3-dagarskur som dom får. Dom har också fått börja provsmaka uppblött valpfoder och oj vad gott dom tyckte att det var!
Idag tog vi fram matbaren! Bordsskicket har vi inte hunnit gå igenom än smiley.

I och med att valparna nu ser så har vi tagit fram den externa blixten. Med den kan vi rikta blixten så att valparna inte bländas av ljuset.
Här kommer flera bilder från idag:
Valparna har också fått på sig sina stora halsband vilket gör det lättare både för oss och för er att se vem som är vem!
Syster Saga håller koll på sina småsyskon!
Idag tog vi även ett gruppfoto på tjejerna. Flocken är så fruktansvärt liten när man ser på det här kortet. Det är 6,5 år sen som flocken bestod av så här få individer. Bella, Alice och Selma, ni fattas oss!

Här kommer även en film från idag. Första halvan är från imorse och andra halvan från nu på kvällen:
https://youtu.be/wY45VbBgGeA

Nästa projekt blir att ta upp den andra valplådan. Nu när valparna ser så kommer det snart vara för litet med bara en del, de behöver större ytor!

//Sofia