Nu har valparna hunnit bli hela 2 dagar gamla. De växer och frodas och börjar öka i vikt. Alla gick ner lite i vikt under de första dygnet (vilket är helt naturligt innan mjölken hunnit rinna till).
Det är alltid någon tillsammans med Doris och valparna och under de första dygnen så sover alltid jag (Sofia) och Helena båda två tillsammans inne i valprummet.
Inatt ökade valparna på mjölken vilket innebar att ungefär en gång i halvtimmen ville dom ha mat. I och med att dom är så många så många så ser vi till att alla får tag i ett bröst när det är matdags. Doris har 10 bröst vilket innebär att det finns ett bröst till varje valp. Dock är det inte alltid så lätt för alla att hitta ett eget då de främre blir tryckta ner mot madrassen när hon ligger på sidan och lägger hon sig på rygg så är dom övre svåra att få tag på i och med att valparna inte är tillräckligt stora för att nå upp till dom.
//Sofia