56 dagar har nu gått sedan Doris och Benzo var på dejt. Magen växer och växer, valparna sparkar och sparkar. Doris mår bra men nu får hon inte följa med på några långa promenader för hon orkar inte gå lika långt och fort som dom andra tjejerna så vi håller oss i närheten av hemmet. Doris vill ha närhet och givetvis lämnar vi henne inte ensam överhuvud taget nu.
I Valpningsboken står det: ”Livmodern är mycket stor och fostren kan röra sig tämligen fritt i fosterhinnorna. Fostren är ca 15 cm långa”.
Nu börjar det produceras mjölk i Doris juver så förhoppningsvis har hon även den här gången gott om mjölk när valparna föds.
Ena stunden är Doris pigg och glad för att i nästa stund tydligt visa att vi närmar oss Dagen V. Livmodern förbereder sig genom att dra ihop sig och då behöver Doris närkontakt. Vi sitter/ligger tillsammans och jag smeker henne över ryggen och magen så länge hon talar om att hon vill det.

Vi ”roar” oss på olika sätt medan vi väntar. Jag och Peter har burit in 2 pallar med värmepellets i källaren
Sofia tvättar och fönar Saga

Vi kan ju inte bara ligga i sängen och vänta smiley
Trevlig 1:a maj önskar vi er!

// Helena