Idag har valparna legat i Doris mage i hela 6 veckor och idag kände Helena de första små, små rörelserna där inne.
De första rörelserna är verkligen inte starka och tydliga. De som har tagit ut en fjäril med händerna någon gång vet hur kittlande vingarna känns mot handflatorna. Precis så känns de första rörelserna.
Nu är fostren cirka 7 cm långa och delar av rörbenen har börjat förbenas. Om några dagar kommer även pälsen att börja växa.
Magen har verkligen börjat växa nu och större kommer den ju absolut att bli.
Doris mår bra, hon är lite tröttare än vanligt men är ändå mycket piggare än vad hon var med förra kullen. Då trodde hon verkligen att hon var dödssjuk. Hon ville inte leka utan bara gick runt och trodde att snart är livet över. Den här gången är lekintresset kvar. När vi gick ut för att ta bilderna nedan tyckte hon att vi kunde slänga dummiesar till henne.

Även den här dräktigheten är hon lik sin mormor Alice, hon är inte alls hungrig på mat (godis är bäst). Så hon får flera lite mindre mål om dagarna för att få i sig tillräckligt med näring.
Saga väntar ivrigt på att hennes halvsyskon ska komma, hon ser fram mot att vara nanny och lektjej till dom små. Hon ska lära dom aaaaallt hon kan!smiley
//Sofia