För 9 månader sen tog vi mod till oss och gjorde förfrågan på en hane vi hållit ögonen på under en längre tid – Aquafortis Gigolo, även kallad Benzo.
Eller, Doris frågade chans, och fick JA!
Benzo är en fantastiskt fin hane och har en otrolig meritlista MEN en hund är mer än bara ett utseende. Benzo har en otrolig mentalitet och vi är nog lika kära i honom som han faktiskt är av oss. Med vissa hundar klickar man och finner någon djup ”connection” och den har vi fått med Benzo!
Året som har gått har varit som en berg- och dalbana! I höstas dejtade Doris och Benzo….
Tyvärr resulterade inte deras dejt i några valpar….
Varför kan man bara spekulera i och vi har alla pendlat mellan hopp och förtvivlan efter att vi fick det tråkiga beskedet att det inte fanns några valpar i Doris mage….
Vår fråga var verkligen ”Is it too late for love”? Är det inte meningen eller framför allt, kommer det bli valpar om dom får dejta igen?
För 1 månad sedan var vi nere i Onsala igen och Doris och Benzo var åter på dejt. Vi har inte velat lägga ut något av den anledningen: kommer det bli valpar den här gången?
Svaret är: JA!!!! Idag på ultraljudet kunde vi bekräfta att JA det kommer födas bruna små valpisar som 1 månad!
Vi är så otroligt glada, det här är en kombination som vi sett och ser fram mot så himla mycket! Doris HJÄRTA Benzo = SANT!

Med den här historian och bakgrundsinformationen – se youtube-klippet som jag (Sofia) har gjort, då förstår ni…. Såklart måste ni ha ljud på, annars missar ni lite av poängen:
https://youtu.be/R9QLbjoPB_M

Nu läääängtar vi till maj då vi får se vilka små individer som gömmer sig i Doris mage!

//Sofia och Helena