Man kan ju inte bli annat än stolt!

Rut i förra kullen, Amazing Selma’s Oops I Did It Again, har blivit antagen till Terapihundsutbildning!

På bilden hälsar Rut på figuranten. Så här kom det från Ruts matte: ”Hejsan

Hoppas allt är toppen med er. Jag vill bara berätta att idag började vi Terapi/skolhundsutbildningen med lilla Rut och jäklar vilken tjej vi har. Stabil och trygg är bara förnamnet. Jag sitter bredvid en kvinna som utbildar sina andra terapihund (hon jobbar idag med sin första hund) och när vi hade övningar så sa hon inför alla att Rut var fantastisk och gjorde exakt rätt från första stund. Hon är så sjukt ball. Tack för att ni gav oss Rutis ♥️”

Rut är bara 7 månader gammal men visade tidigt prov på att hon lämpade sig för det här uppdraget vilket fick matte Anna-Karin göra ett antagningsprov!

Helt otroligt kul och vi är så himla stolta! ♥️??
//Sofia