Vilken otrolig helg vi haft!!!

Amazing Selma’s Noble Love-Saga ”Saga” blev båda dagarna bästa juniortik. I lördags med Excellent, i söndags med Excellent och Ck, CRUFT-kvalificerad.Amazing Selma’s I’m Doris Day ”Doris” fick Excellent i lördags och Very Good i söndags.

Amazing Selma’s Aztekian Maya ”Maya” Excellent med Ck och BIR-veteran båda dagarna, 4e bästa tik i lördags.

Amazing Selma’s Never Say Never ”Timba” bästa juniorhane, 3e bästa hane med reserv-cert båda dagarna. CRUFT-kvalificerad. BIS-2-junior igår och shortlisted i finalen idag!!!

Amazing Selma’s bästa uppfödargrupp båda dagarna.
Stooort tack till alla fantastiska människor vi fick dela denna helg med, ingen nämnd ingen glömd MEN ett stort tack och innerligt GRATTIS till vår underbara valpköpare Siiri för att du förvaltar Timba på allra bästa sätt (Never Say Neversmiley)!!!