För ett år sen föddes först av alla en svart tik med lite vita tecken. Vi slogs av att tiken var otroligt söt. Så vacker att våra hjärtan smälte. Vi visste att vi väntade på en Saga, men vem var hon (kanske var det inte den här tiken som var Saga)?
8 valpar till föddes och efter några veckor stod det klart att vår allra första känsla var rätt – det var tik nr 1 som var vår Saga.
Saga sprider så mycket kärlek och lycka runt sig. Vi är så otroligt glada att få ha henne i våra liv och att just jag (Sofia) fick äran att bli hennes matte är obeskrivligt. Hon är en sån självklar del i vår familj och flock, precis den som flocken behövde. Tack, tack, tack till den som skriver den här Sagan för vår Saga är allt jag kunnat önska mig.
Idag fyller Saga som sagt 1 år och det har givetvis firats med kalas. Hon bjöd faktiskt in alla till kalas hemma hos henne på vårt uterum:
Saga
Bella
Maya
Nemi
Doris
Saga- igen
Redo för kalas!
Självklart bjöds det på gottetallrik!
Mums!
Bella skulle såklart dansa på bordet!
Sen var det dags för paketöppning.
En stor lekis – precis vad Saga önskat sig!
Ett bra och lyckat kalas helt enkelt!

//Sofia