Vårt vardagliga Ekström-liv är åter tillbaka. Det känns lite konstigt vilka kontraster vi lever med i vårt liv. Från att leva ett intensivt valpliv där vi går upp tidigt på morgonen och sen går dagen på, man sitter inte still mer än vid när vi äter mat, till att sen återgå till ett lugnt liv. Helena sa igår att hon och Peter suttit i soffan i förrgår vid 18 och tittat på varandra och sagt ”jaha, vad ska vi göra nu då, det är flera timmar kvar innan alla bra program på TVn börjar”…
Men det är också skönt att bara kunna sitta ner och inte ha några måsten (mer än att tjejerna ska ha sina promenader och aktiveringar).
Så vi njuter av vårt vardagliga liv så länge det vararsmiley!

I mitten på veckan kom vi hem efter härliga dagar ute i stugan på Torö. Även om det under tiden var en sjukstuga. Dagen efter att Rosa flyttat från oss började min (Sofias) dunderförkylning som legat i kroppen i drygt en månadstid bryta ut och sen följde Peter och Helena efter och blev förkylda dom med…. När man väl slappnar av så och tillåter sig att bli krasslig så slår det ju aldrig fel att man blir sjuk….

Bjuder på lite bilder från den senaste tiden:
Tjejerna på berget bakom stugan.
Doris vilar gott i köket på Torö.
Min mysiga utsikt när rullgardinen drogs upp ute på Torö.
Gosiga Saga!
Peter ute på Stenstrand.
Helena ute på Stenstrand.
Vi travade in all ved som legat på tork in i vedboden!
Tjejerna!
Och några bilder från idag:
Idag gav vi oss ut i sökskogen, tjejerna är som alltid lika duktiga och lilla Saga som är nybörjare äääälskar att söka!
Doris väntar på sin tur att få ge sig iväg!

Vi önskar er alla en fortsatt fin helg!

//Sofia