Idag har ytterligare två valpar flyttat.
Imorse var det Frejas, Amazing Selma’s Opens My Heart, tur att ge sig iväg ut i stora vida världen. Hon bor hos Emelie, Jerker och lille sonen Lukas i Moheda.
I skrivande stund sitter Elvis, Amazing Selma’s One More Time, i bilen med Angelica, Maya och Ines på väg hem till Vaxholm där husse Sean väntar. I somras 3 dagar innan Elvis och syskonen föddes somnade deras älskade Nemo in efter att bara några dagar innan blivit oförklarligt och hastigt sjuk. Vad Nemo drabbats av är fortfarande oklart. Det enda veterinärerna kunde hitta var grumlig ledvätska vilket kan tyda på att Nemo antingen blivit biten av t ex en huggorm eller fått något stick in i en led och som lett till en inre infektion som inte gick att hejda. Nemo var kullbror till valparnas mamma Selma och även om lille Elvis aldrig kan ersätta Nemo kände familjen att de inte kan leva ett liv utan en 4-bent familjemedlem att få överösa med kärlek och varma famnar <3

// Helena