Älskade små barn, imorgon är ni 8 veckor gamla och tillräckligt stora för att få flytta från oss. Imorgon är ni och tillräckligt gamla för att Selma ska få flytta hem till sin familj.

Älskade små barn, när ni blev till var det blommande vår:
När ni kom till jorden var det värmebölja och en värme som vi nog aldrig mer kommer att få uppleva (helt galet varmt):
Allt känns som en evighet samtidigt som det känns som att det har gått hur fort som helst, vart tog tiden vägen?
Älskade små barn, för oss betyder ni sommaren 2018 och att ni lämnar oss betyder verkligen att hösten är här.
Just nu är det 10 förväntansfulla familjer som väntar på att Dagen D ska komma. Ett helt nytt liv kommer påbörjas både för er och för dom. En ny resa, resan där ni kommer vara med!
Vår portisresa började för 13,5 år sen när vår Selma kom in i vårat liv, vi ångrar inte en sekund varken vårt hundval eller valet att dela livet med en hund – det är det bästa vi någonsin har gjort!
Vi hoppas att ni ska kunna sprida lika mycket glädje och kärlek till era familjer som vi får av våra tjejer. Ni är starten på något nytt, ni är dom första Amazing Selma’s-valpisarna där båda föräldrarna är födda hos oss, otroligt speciellt för oss!
Älskade små barn, nu är baren stängd och imorgon flyttar Selma hem:
Selma är en otroligt social, glad och framåt tjej och det känns det som att både hon och Dante har lämnat vidare till sina barn. Att ha en extra hund som inte är ens egen innebär alltid stort ansvar och balansen i flocken ändras. Vi ger alltid allt för att mamman ska ha det så bra som möjligt och att valparna ska få den bästa starten i livet. Missförstå oss inte nu för vi älskar verkligen att ha valpar (annars skulle vi inte hålla på med det vi gör) men det är skönt när vårt liv återgår till det normala, ett liv där det bara är vi och våra tjejer (för ett tagsmiley)!

Vi vet att Selmas familj har längtat så otroligt mycket efter Selma och imorgon fullföljs målet med den här resan. Vi är så otroligt glada och tacksamma att vi fick den här möjligheten och att Selmas familj kände det förtroendet för oss att låta oss få O-kullen, tack, tack, tack!
De två sista veckorna är alltid intensiva, valparna är då vakna mer om mer och kräver mer av oss. O-kullen är otroligt sociala och skulle helst vilja vara med oss heeela tiden! Men dom är också väldigt enkla, de är en nöjd kull!
Så älskade små barn, ta världen med storm! Kom ihåg att göra minst 2 bus om dagen (eller kanske 202?!?!?smiley). Ni är 10 fantastiska små varelser som vi är så tacksamma över att ha fått lära känna.
Oavsett hur många valpar vi föder upp (med er är det 135 st) så finns ni alla i våra hjärtan och att ni ska flytta känns lika konstigt idag som det gjorde när A-kullen flyttade från oss för över 10 år sen. Vi tänker varje vecka på var och en av våra valpar och har i valprummet alla på väggen. Vi gör inget halvhjärtat utan går alltid helhjärtat in i det vi gör.

Vi hoppas att ni lever upp till era namn ”Carpe Diem”, ta världen med storm!

//Sofia, Helena och Peter