Imorgon fyller valpisarna 7 veckor – helt otroligt! Vart tog tiden vägen? Vi blir alltid lika paffa när vi står där och valparna är 8 veckor gamla och redo för sina nya familjer – det var ju nyss de föddes!
Det många inte förstår är att vägen till varje kull är lång och startar långt innan valparna föds och den startar långt innan man parar. Därför känns det så märkligt när valparnas resa hos oss börjar närma sig sitt slut. Än är den inte över och därför vill jag dela med mig av lite bilder:
Varje morgon blir det bus och lek i huset medan deras rum städas efter en natts sömn.
En av favoritplatserna för alla kullar vi haft är platsen under skåpet i badrummet.
Men också i köket!
Stora gosedjur är bäst!
Se gärna filmen från imorse:
https://youtu.be/MjiKrl6PSgw

Nu på kvällen fick de komma ut i valphagen och busa, de tyckte att det var såååå kul:
Hmmm… Vad är det för hål där uppe?
//Sofia